2016. november 26., szombat

Kívánság #4 - Susan Ee - Angyalok bukása

Bonjour!
Elnézést, amiért nagy kihagyás után hoztam csak egy újabb értékelést, és egyben kívánságot, de végre itt van és igyekszem behozni minden lemaradásom!

Előszó
Susan Ee könyveivel már nem emlékszem, hogyan ismerkedtem meg. Lehet, hogy az egyik volt osztálytársam ajánlotta, de az is előfordulhat, hogy anyától megkaptam könyvbe. Bár nekem a kölcsönkönyv rémlik inkább, na mindegy. Annyira nem rajongok az angyalos sztorikért, így félve álltam neki, hogy aztán kellemeset csalódjak. De még milyet!

2016. november 16., szerda

Könyveim book tag

Bonjour!
Tudom, hogy régen hoztam értékelést, úgyhogy hamarosan szeretnék egyet!

Előszó
Ugyan eredetileg hétvégére ígértem ezt a bejegyzést, a francia miatt nem volt időm rá, hétfőn hosszú napom volt, a tegnapin pedig amennyi időm volt, a kritikára ment, úgyhogy mára csúszott. Köszönöm Gabnek a kihívást, remélem ő is talál benne néhány érdekes kötetet!

2016. november 9., szerda

Film #4 - Mielőtt megismertelek

Bonjour!
Elég régen hoztam a könyvekről szóló értékeléseken kívül mást, szóval szerda révén gondoltam, hozok egy filmkritikát. :3

Előszó
Vannak könyvek, amik egyszerűen nem vonzanak annyira, hogy elolvassam. Azonban amikor megfilmesítik, érdeklődni kezdek irántuk. Ez is azok közé a történetek közé tartozik. Annyit hallottam már a filmről, agyon dicsérték, mégsem akartam sem olvasni, sem nézni. Elég volt egy picikét meginganom, és egy pillantást vetnem a szereplőkre, máris kattintottam az indításra.