2017. március 10., péntek

Jennifer Lynn Armentrout - Vetkőzik a tanú

Bonjour!
Sarah könyvei után kedvet kaptam Jennifer stílusához is, úgyhogy mostantól egy ideig jönni fognak a történeteiről az értékeléseim! :3

Előszó
Nem ez az első könyv, amit Jennifertől olvastam, még nyolcadikban az Üvegtrónnal együtt kaptam kölcsön a Luxen első kötetét, nem sokkal később pedig pont amiatt a könyv miatt álltam neki ennek. Szóval azt hiszem, mondhatom, hogy Jennifer első pillanatban megfogott és onnantól kezdve az egyik kedvenc íróm.



Író: Jennifer Lynn Armentrout
Magyar cím: Vetkőzik a tanú (Gamble testvérek 1.)
Eredeti cím: Tempting the Best Man (Gamble Brothers 1.)
Fülszöveg
"Madison Daniels kölyökkora óta rajong bátyja legjobb barátjáért, Chase Gamble-ért. Mindenki úgy véli, tökéletes párt alkotnának, ám van két komoly probléma: egyrészt Chase megfogadta, soha nem kezd komoly kapcsolatot, másrészt négy évvel korábban, egyetlen éjszakára túllépték a barátság határát, és azóta állandóan civakodnak.
Madison bátyjának esküvőjén azonban mindkettejüknek részt kell vennie, ezért erre a hétvégére tűzszünetet hirdetnek az ifjú pár kedvéért. Ám a nyugalomnak vége, amikor kiderül, hogy szervezési hibák miatt két éjszakát kénytelenek összezárva tölteni egy nászutas-lakosztályban. Ráadásul sorra történnek a „balesetek”, amelyekkel a kedves család próbálja bebizonyítani, hogy a két fiatal közötti szenvedély másra is jó lehet, mint állandó harcra. Hacsak Madison és Chase előbb meg nem fojtja egymást…"

Információk
 - Esküvő
 - Pár nap az egész sztori
 - És addig össze vannak zárva
 - Nem tudok mit mondani, pedig tényleg jó!

Borító
Ami teljesen felesleges, az a tizennyolcas karika. Nyolcadikban olvastam, kapcsolatok terén nuku tapasztalattal, mégsem volt bennem az, hogy basszus, ez egy pornókönyv, ahogyan az sem, hogy ugyan, ez egy tök ártatlan történet. Inkább a kettő keveréke, de azért erősen hajlik a sima sztori felé. Szóval a besorolás tényleg hiába van ott, szerintem nyugodtan elhagyhatták volna. A borító többi részét viszont imádom! A pár nem mutat túl sokat, de azért utal a könyvben található erotikára is. A cím betűtípusa pedig...! Egyszerűen oda meg vissza vagyok érte. Jól is néz ki, illetve az esküvőnek az eleganciáját is eszembe juttatta.

Történet
Bár nem ez az elsőként kiadott könyve Jennifernek, mégis úgy érzem, mintha ez lenne az első sztorija. Szó se róla, csodás volt, élveztem, de közel sem volt olyan fantasztikus, mint a másik két története. Maga ez az össze vagyunk zárva ötlet az évek során már kezdett ellaposodni, ebbe mégis szeretem. Hiszen évek óta egymásba vannak zúgva és Chase legnagyobb problémája, hogy ő Mitch húga, így nem akar Maddie-vel együtt lenni. Igazából szerintem mindent mondhatok, mert ha tudjuk is, miről szól, akkor is élvezhető! Maddie és Chase családja egyformán imádni való, és az egész esküvő nem csak az ünneplésről szólt, hanem amolyan társkereső is volt. Mint említettem, a legnagyobb gondjuk, hogy Maddie Mitch húga, mert a mi kis Gamble fiúnk emiatt tart a kapcsolattól. A férfi iránt érzett barátsága neki mindennél fontosabb, ami szerintem tisztelendő, de akkor is egy idióta, hogy azt hitte, ő ez az útjukban áll! A közös szoba hallatán arra gondoltam, remek, kb. az egész bonyodalom a szobában fog történni, ezért nagyon tetszett, hogy szinte semmi nem történt itt. Az egész esküvői helyszínen voltak pontok, ahol csináltak valami baromságot, így a közös szoba féle sablon nem is tette lapossá a sztorit. Tudom, nagyon rövid lesz az értékelés, ha nem kezdek el beszélni a történetről, de inkább meghagyom nektek az élményt. Na jó, erre képtelen vagyok. SPOILER.  A történet során többször is rájöhet az ember, hogy odáig vannak egymásért a szereplők, és ezt ők is tudják, mégsem tesznek semmit. Soha nem ülnek le normálisan megbeszélni, ami az agyamra megy. Chase egy barom, hogy az egyetlen jó ötlete - miszerint megbeszélik a dolgot -, kudarcba fullad, csak mert ő inkább szexelne. Most komolyan. Hogy lehet egy pasi ilyen hülye? Tudja, hogy szerelmes belé Maddie, de azért belerúg egyet és azt mondja, minden érzelem nélkül csináljuk, aztán tudjuk le. Meg amúgy is, ha ő is szereti, hogy tehet ilyet? Nem pont ő lenne az, akit a legjobban meg akar védeni? Értem én, hogy a Mitchcsel való barátsága sokat jelent neki a múltja miatt, de ha esetleg leülne vele beszélni, vagy nem is tudom! Ha szereti a lányt, az ég szerelmére, inkább vállaljon be egy verekedést a báttyal! Jó, nyilván ezt senki nem tudja felmérni, csak aki ugyanebben a helyzetben van, de lássuk be, előbb vagy utóbb dönteni kell. A két főszereplőnek pedig most jött el ennek az ideje, és szemét egy tény, de én élveztem! Főleg Chase féltékenységét és Maddie határozottságát, mert mindig a leghülyébb helyzetben jött rájuk mindez, amivel a közös céljuk még távolibbá vált. Mitch és Chad volt a legjobb, amikor végre tisztázták Chase-szel, mi is a helyzet, mert mind a kettő egy ébresztő volt a fiúnak. Összességében szerintem megéri elolvasni, jó... SPOILER VÉGE. ...oké, nem mondom, hogy ezzel kéne kezdenetek, mert nem biztos, hogy megszeretitek Jennifert, de ha már belezúgtatok a stílusába, akkor nyugodt szívvel ajánlom, jó kis pihenés lesz egy-két könyv után.
Idézetek
"Madison kábultan végigsimított a haján. Osztozni egy szobán Chase-szel? Kizárt. Bele fog bolondulni, hogy le sem fogja majd tudni venni a férfiról a szemét, miközben legszívesebben agyoncsapná.
A lakodalomnak az lett volna a lényege, hogy az emberek jól szórakozzanak, nem pedig az, hogy idegbajt kapjanak. És az anyjának – az ő dilis, kerítőnő anyjának – a keze van ebben. Olyan mélyre elássa a holttestet, hogy senki sem találja majd meg!"

"– Soha nem gondoltál még rá, hogy...
Madisont elöntötte a forróság, aztán a jeges hideg.
– Mire?
– Tudod, hogy kicsit elmélyítsd a barátságot Chase-szel? Egy örökkévalóság óta ismeritek egymást, és néha a barátok között alakul ki a legigazabb szerelem. Vegyünk például minket, eleinte Mitch és én is barátok voltunk.
Ó, szentséges Jézuska! Madison őrült vehemenciával kezdett integetni a pincérnek.
– Szomjas vagy? – kérdezte Lissa vigyorogva.
– De még mennyire! – Madison lekapott egy poharat a tálcáról, és egy mosoly kíséretében gyorsan megköszönte. Egy pillanatra megfordult a fejében, hogy mindjárt magához vesz egy második adagot is, mert szüksége lesz rá, ha az eddigi mederben folytatódik tovább a beszélgetés.
Lissa szeme huncutul csillogott.
– És míg itt vagytok, kiváló alkalom kínálkozik arra, hogy kiaknázzátok az egyéb lehetőségeket egy ilyen romantikus helyen.
Au, mi az ördög? Madison gyorsan magához vett még egy pohár bort, mielőtt a pincér továbbmehetett volna. Szüksége lesz rá!"

"– Édesem, tudom, hogy a szíved mindig azé a Gamble fiúé volt, attól a pillanattól kezdve, amikor már nem csupán Mitch barátját láttad benne – azt hiszem, tízéves korodtól. – Mrs. Daniels arrafelé pillantott, ahol Chase ácsorgott a fiúkkal. Oldalra biccentette a fejét. – De ő mindig az apját látta önmagában. Szegény fiúnak fogalma sincs róla, hogy egyáltalán nem hasonlít arra a nevetséges vén szamárra.
 – De anyu!
– Mi van? – nevetett fel az asszony. – Az az ember rettenetes apa és még rettenetesebb férj volt. Annak a fiúnak, és mellesleg mindkét testvérének is egy jó asszonyra van szüksége, aki bebizonyítja neki: méltó arra, hogy szeressék."


Remélem, tetszett a bejegyzés,
xo Peetagey Smile

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése